Ooster Mheenweg Hierden seniorenwoningen

Bouw van seniorenwoningen in landelijke stijl.

Seniorenwoningen

Fase 1
Gelijkvloers wonen op een fantastische locatie, dichtbij de dorpskern van Hierden en dichtbij Harderwijk, op een voormalig agrarisch perceel.

Aan de Ooster Mheenweg in Hierden bouwen wij seniorenwoningen die ingepast zijn in het landschap, zodat de nieuwe bebouwing aansluit op de bestaande landschappelijke en cultuurhistorische kenmerken.

In totaal worden 7 seniorenwoningen gebouwd (koop- en huurwoningen). Deze woningen zijn ontworpen vanuit het boerenerf principe en worden duurzaam gebouwd (er is geen gasaansluiting). Ze zijn gelegen aan een woonstraat met een sfeervol en dorpskarakter. Het zicht op de weilanden blijft behouden. De straat krijgt een informeel karakter, de overgangen tussen straat en parkeerstroken zullen 'zacht' in elkaar overgaan. De materialen en kleuren worden gekenmerkt door natuurlijke kleuren. Naast de inpassing in het landschap wordt ook nieuwe beplanting aangebracht, welke kenmerkend is voor het landschap.

De ontwikkeling en realisatie van deze woningen wordt door ons uitgevoerd. Inmiddels zijn wij gestart met de bouw van deze woningen. 

Fase 2
De belangstelling voor deze woningen bleek groot. Daarom is besloten om nog een zevental woningen te bouwen, idem verdeeld over drie bouwblokken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?