Ooster Mheenweg Hierden seniorenwoningen

Bouw van seniorenwoningen in landelijke stijl.

Seniorenwoningen

Gelijkvloers wonen op een fantastische locatie, dichtbij de dorpskern van Hierden en dichtbij Harderwijk, op een voormalig agrarisch perceel.

Aan de Ooster Mheenweg in Hierden hebben wij seniorenwoningen gebouwd die ingepast zijn in het landschap, zodat de nieuwe bebouwing aansluit op de bestaande landschappelijke en cultuurhistorische kenmerken.

In totaal zijn er 7 seniorenwoningen gebouwd (koop- en huurwoningen). Deze woningen zijn ontworpen vanuit het boerenerf principe en zijn duurzaam gebouwd (er is geen gasaansluiting). Ze zijn gelegen aan een woonstraat met een sfeervol en dorpskarakter. Het zicht op de weilanden blijft behouden. De straat heeft een informeel karakter, de overgangen tussen straat en parkeerstroken gaan 'zacht' in elkaar over. De materialen en kleuren worden gekenmerkt door natuurlijke kleuren. Naast de inpassing in het landschap is/wordt ook nieuwe beplanting aangebracht, welke kenmerkend is voor het landschap. De ontwikkeling en realisatie van deze woningen wordt door ons uitgevoerd. Inmiddels zijn deze woningen opgeleverd en allemaal verkocht/verhuurd.

De belangstelling voor deze woningen bleek groot. Daarom is besloten om nog een zevental woningen te bouwen, idem verdeeld over drie bouwblokken. Op dit moment worden deze woningen door ons gebouwd. 

Ook van deze fase zijn er geen woningen meer beschikbaar. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?