Ons bedrijf

Graag willen we ons aan u voorstellen.

In 1968 begon Dhr. Timmer sr. voor zichzelf als klus-/bouwbedrijf. Verschillende klussen heeft hij uitgevoerd variƫrend van een verbouwing van een stal tot het nieuw bouwen van een woning. Het bedrijf groeide gestaag en na verloop van tijd werden de eerste werknemers aangenomen. Vanaf eind jaren 80 begonnen ook de beide zoons in het bedrijf mee te werken. Begonnen als leerling-timmerman hebben zij van onderaan de ladder alles geleerd wat je in de bouw kan leren. Met hun inzicht, theoretische kennis en praktijkervaring voelen zij feilloos de wensen van de klant aan.

Ondertussen is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf waarin diverse vakbekwame medewerkers actief zijn. Verschillende medewerkers hebben een jubileum mogen vieren, daardoor is er een hecht team ontstaan met jarenlange ervaring, kennis en kunde. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Onze leermeesters begeleiden jonge mensen op hun weg naar een toekomst in de bouw. Op deze manier investeren wij niet alleen in de jeugd maar ook in de toekomst van de bouwbranche in het algemeen.

Gespecialiseerde werkzaamheden, bijvoorbeeld elektra-, installatie-, loodgieters-, stucadoors-, grond-, schilderwerk en bestrating, laten wij uitvoeren door veelal vaste onderaannemers. Dit heeft een aantal voordelen voor u en voor ons, o.a. de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en er is een gunstige prijsstelling.

Binnen ons bedrijf wordt veel aandacht besteed aan arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Wij hebben een doorlopende C.A.R. verzekering, zodat eventuele schade die zou kunnen ontstaan tijdens het bouwproces verzekerd is. Dit geeft u de zekerheid van een zorgeloos bouwproces.

Wij zijn een full-service bouwbedrijf. Dat betekent dat wij veel bouwprojecten van het begin tot het eind kunnen begeleiden. U kunt bij ons terecht voor de complete nieuwbouw van een huis, appartementencomplex of bedrijfspand of een verbouwing daarvan. Maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van raamkozijnen, een dakkapel, een erker of een aanbouw.