Nieuwbouw

Het bouwen van een huis is een ingrijpende gebeurtenis met meestal forse financiële consequenties. De meeste mensen bouwen dan ook maar één keer in hun leven. Bouwbedrijf J. Timmer kan daarbij uw ideale partner zijn.

Om een bouwproject in gang te zetten maken wij graag een afspraak met u om u te adviseren vanuit onze bouwkennis en ervaring. Hierbij speelt het een grote rol wat uw wensen zijn, binnen welke termijn u het gerealiseerd wilt hebben en binnen welk budget u wilt blijven. We hechten er veel belang aan om binnen dit budget te blijven waarbij we al tijdens de overlegfase aangeven wat hierbij te realiseren is. U komt hierdoor niet voor onaangename verrassingen te staan als het project al ver gevorderd is.

Het schets- en tekenwerk kunnen wij voor u verzorgen. Dit doen wij geautomatiseerd in eigen beheer, u kunt hierdoor later vrij eenvoudig wijzigingen laten aanbrengen.

Uw wensen en onze kennis combineren wij in een offerte. Wij vinden het belangrijk om deze goed inzichtelijk te maken en met u door te spreken. Zo weet u wat u kunt verwachten. Indien ook het ontwerp door ons is gemaakt, kunnen wij u een offerte bieden die prijstechnisch zeer scherp is. Dure details in het ontwerp kunnen namelijk vermeden worden en de koppeling met de praktijk is eenvoudig te maken. Hierdoor kunnen wij al in de ontwerpfase bewust met de bouwkosten omgaan zonder dat dit ten kosten gaat van de uitstraling van de woning.

312

 

Wij kunnen een bouwkundig totaalpakket leveren. Naast het bouwwerk regelen wij uiteraard het elektra-, installatie-, loodgieters-, stucadoors-, grond-, schilderwerk, bestrating, aanvragen bij nutsbedrijven enz.

Met betrekking tot de vergunningsaanvraag bij de gemeente en eventueel advies omtrent regelgeving zijn wij u graag van dienst.

Ook als u een uitgewerkt plan heeft bent u van harte welkom en kunnen wij u hiervoor een scherpe aanbieding doen.

4

 

Nieuwbouwwoningen kunnen wij realiseren met het Woningborg-certificaat. Dit certificaat geeft u de zekerheid dat uw woning zonder meerkosten wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Ook als uw bouwbedrijf het financieel moeilijk krijgt. Dat maakt wel duidelijk dat we niet alleen waarde hechten aan de technische kwaliteit van de woning en ons houden aan gemaakte afspraken, maar onze klanten bovendien financiële zekerheid en afbouwgarantie willen bieden.

Ook werken wij samen met architectenburo Brummelhuis en coördinatieburo RS Woonplan. Vanuit een basisconcept uit een catalogus kunt u zelf uw woning vorm geven naar uw wensen.