Verbouw/onderhoud/renovatie

Als er ergens sprake is van maatwerk dan is het wel in verbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. Of er nu een dakraam moet worden geplaatst of dat een oud pand moet worden verbouwd tot een functioneel kantoorpand, kern van de zaak is altijd dat de nieuwe onderdelen perfect moeten aansluiten op de bestaande bouw. Dat vereist vakmanschap en verantwoord improviseren.

Afhankelijk van het karakter van het pand en de omgeving is het soms ook mogelijk om subsidies voor bepaalde verbouwingen te krijgen. Een bouwvergunning is vaak noodzakelijk. Ook in die trajecten zijn we thuis en kunnen we onze opdrachtgevers van dienst zijn.

1 2 3 4

Foto’s van de renovatie van een kantoorpand

Veel klanten komen bij ons als het gaat om het renoveren, uitbreiden of verbouwen van hun woning. Enkele voorbeelden zijn:

 vernieuwen badkamer
 renovatie kozijnen
 plaatsen van erker of serre
 aanbouwen van bijkeuken, garage of  carport
 plaatsen van dakkapel of dakraam
 een extra verdieping op de woning

Aan de hand van uw wensen maken wij een schetsontwerp en een passende prijsopgave. Na akkoord zorgen wij voor de bestektekening en bouwvergunning. (indien noodzakelijk) Uiteraard is het hierbij ook mogelijk om uw eigen tekening aan ons voor te leggen, wij zorgen dan voor een passende prijsopgave en een correcte afhandeling.