Machinale houtbewerking/interieurbouw

Ons vakmanschap komt misschien wel het best tot z’n recht in onze werkplaats. Hier worden onderdelen geproduceerd die nodig zijn voor onze te realiseren projecten. Deze onderdelen bestaan onder andere uit kozijnen, ramen, deuren, luiken, dakkapellen, erkers, geprofileerde lijstwerken, trappen e.d.  Alle onderdelen worden met zorg geproduceerd, waarbij onze medewerkers letten op de kwaliteit en de afwerking daarvan.

1

2

Eén van de trappen door onze medewerkers gefabriceerd

Kozijnen,  ramen en deuren kunnen we maken conform de huidige eisen en ze voldoen dan ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook kunnen we deze maken in oude stijl, zoals deze vroeger gemaakt werden. Dit komt met name voor bij renovatie van oude panden.

Tevens zijn we een toeleveringsbedrijf voor bijv. parketspecialisten voor het maken van hoeklijsten, drempels en ander maatwerk, afwerkprofielen of voor het bekleden van trappen e.d. Ook produceren wij diverse onderdelen voor andere bedrijven.

3

             56   4

Tuinset, vervaardigd in onze werkplaats

Wij hebben veel houtsoorten op voorraad zoals: eiken, essen, teak, wenge, iroko, merbau, mahonie, merantie, beuken, ayous, cedar, kersen, maple, afzelia, noten, vuren en grenen.